2011. április 14., csütörtök

Avon Afrikai shea vajas láb- és könyökápoló krém

A shea vaj egy közepesen kemény, sárgásfehér színű növényi zsiradék, ami egy Közép-Afrikában élő fa terméséből, a shea dióból készül. Legfontosabb alkalmazási területe a bőrápolás, de Afrikában a táplálkozásban is használják. A shea vaj egyik legnagyobb értéke, hogy minősége sokáig változatlan marad, nehezen avasodik.


A bőrápolás területén számtalan shea vajas termék került már forgalomba. Ezek közül én az Avon láb- és könyökápoló krémét próbáltam ki.

Az illata nagyon kellemes, édes illat, ami felkenve a bőrünkön is még sokáig érezhető. Nem a gyorsan felszívódó krémek közé tartozik, de cserébe sokáig puha és hidratált lesz a lábfejünk, illetve a könyökünk. Utóbbival csodákat művel! Használata során a könyök bőre kisimul és bársonyosan puha lesz. Mindenkinek ajánlom, aki egy kis extra kényeztetésre és puha bőrre vágyik.

Extra tipp: Kérjétek meg a Párotokat, hogy este ezzel masszírozza be a lábatokat. :)

2 megjegyzés:

  1. én nagyon szeretem a az ilyen vaj állagú krémeket, a kakaó vaj is az egyik kedvencem engem nem szokott zavarni ha nagyon pempős még a lábam csak ha papucs nélkül kimászkálok az ágyból akkor nagyon szépen összeszedi a földön lévő szöszöket, jelenleg én egy baba testápolóval kenegetem a lábam lefekvés előtt de úgy érzem erre is szükségem van :)

    VálaszTörlés
  2. Akkor mindenképp ajánlom, hogy próbáld ki! Én is este szoktam bekenni a lábamat vele, amikor már este fekszem az ágyban, és amíg olvasgatok, szépen beszívódik. :)

    VálaszTörlés