2012. április 13., péntek

Palvin Barbi a Be magazin címlapján

Megláttam az újságosnál, hogy a francia be magazin címlapján a mi Palvin Barbink van, és nem tudtam megállni, hogy ne vegyem... Csodaszép ez a lány.



Ez még nem minden, nemcsak a címlapon tündököl, hanem a magazinban is. A 40 oldalas szépségrovatban 17 képet találunk Barbiról. Áradozhatnék a képekről, de azt hiszem felesleges. Hihetetlenül tehetségesnek találom és valóban tündököl a fotókon.

Egy rövid interjút is olvashatunk Barbival,  amiben mi másról is lenne szó, ha nem a szépségről. Bőrápolás, sport, kedvenc termékek, és az ilyenkor szokásos kérdések. 

A rovat további részében a szépségápolás alapjairól és legújabb trendjeiről olvashatunk a rúzsoktól a bőrápoláson ás a körömlakkokig. Igazából túl sok újat nem mondott, de azért adott pár jó tippet, és igazából a képek miatt is megérte. :)

2 megjegyzés:

  1. Szerintem is Barbi a magyar modellek gyöngye. Klasszikus szépség, ezért is nagyon sok lány tud azonosulni vele, de sohasem megy el túl messzire. Valahogy minden fotó tetszik róla! Franciául ugyan nem tudok, de régebben én is vettem német meg angol nyelvű újságokat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel én is így vagyok, kevés modellt tudnék mondani, akiről minden fotót csodásnak tartok. És nagyon tetszik, ahogy a topmodell mellett megmaradt egyszerű fiatal lánynak, aki suliba jár és egyéb hétköznapi dolgokat csinál. Úgy látom, hogy nincs elszállva magától, amiért szárnyal a karrierje. Remélem megmarad ilyennek. :)

      Törlés