2011. június 10., péntek

Póló-hajtogató-gép

Ugye veletek is előfordul, hogy nem ugyanakkorára hajtogatjátok a pólókat, és ezért a szekrényben sem mutatnak túl jól? A videojug.com-on megtaláltam a megoldást! Na jó, inkább egy alternatívát erre. Ugyanis több képet, videót is láttam már, hogy hogyan kell megfogni a pólót, hogy aztán egyetlen mozdulattal tökéletes összehajtható legyen, és ehhez hasonlókat. A következő videóban látottakkal bevallom eddig még nem találkoztam. 
Ha valaki elkészíti otthon, szóljon, hogy hogy vált be. :)







Mit gondoltok? Szerintetek praktikus? Vagy hülyeség?



6 megjegyzés:

  1. Én valamelyik amerikai sorozatban láttam, hogy ilyennel hajtogatták a ruhákat. Az persze nem papír volt, hanem műanyag :)
    Ötletnek jó, főleg ha valaki nem tud szépen hajtogatni :)

    VálaszTörlés
  2. love it!

    Join the vintage give away on my blog if you like :)

    http://givelivelovelife.blogspot.com/2011/06/give-away-doortjes-vintage.html

    VálaszTörlés
  3. ez nagyon jóóóó! tutira megcsinálom :)

    VálaszTörlés
  4. Én is meg akarom majd csinálni, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Patrícia, ha megcsináltad, számolj be róla, hogy hogy szuperál! :)
    Adrienn, Amerikából indulnak az ilyenek, igen. Ennél a videónál szerintem épp az a jó, hogy megmutatja hogyan csinálhatsz magadnak ilyet, hogy ne kelljen megvenned a műanyagot. Éljen az újrahasznosítás! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is akarok majd ilyet csinálni, köszi az ötletet :)
    Én az egyik kedvenc sorozatomban láttam, hogy a precíz szereplő így hajtogatja a pólóit, és hát imádom Őt is, meg a rendet is, úgyhogy majd csinálok ^^ [Amúgy Sheldon a TBBT-ből :)]

    VálaszTörlés
  6. de durva, én is elkészítem.

    VálaszTörlés