2011. november 30., szerda

Little printer, az okostelefonok nyomtatója

Bemutatok nektek egy jópofa kis készüléket. Ő a Little printer, egy kis kompakt nyomtató. 


Azt látjuk, hogy nagyon aranyos, jópofa kinézetű kis szerkezetről van szó, de miért is érdekes ez?


Nézzétek csak meg a videót:


Hello Little Printer, available 2012 from BERG on Vimeo.

Egy olyan készülékről van szó, amit az okostelefonunkkal összekötve használhatunk, hogy a számunkra fontos, érdekes, hasznos, (és haszontalan) dolgokat kinyomtassuk épp olyan kicsiben, mint a telefonon. 

Hogy pontosan miket lehet egy telefonról kinyomtatni? Ha megnéztétek a videót, akkor láttátok, hogy pl. a születésnapokat, teendőlistát, edzésnaplót, stb. sőt, a Foursquare-ről még azt is, egy adott időpontban merre jártak barátaink. 
Ezekből később akár egy albumot is készíthetsz :)

Bevallom, nekem vegyes érzéseim vannak a kis nyomtatóval kapcsolatban. Egyrészt nagyon tetszik, imádom a papír alapú dolgokat, amin lehet pipálni, írogatni, rendezgetni.. Másrészt viszont nem épp azért használunk okostelefonokat, hogy ezekre ne legyen szükség? Ne legyen tele a tárcánk papírfecnikkel, egy klikkre elérjük az ismerőseink adatait, ne kelljen megvenni az újságot a hírekért? Ti mit gondoltok? Nekem nincs okostelefonom, úgyhogy lehet hogy rosszul látom a dolgot. :)

1 megjegyzés:

  1. Szerintem jópofa, én tudnám használni, de feltehetően az ára miatt abban a kategóriába esne, ami miatt magamnak nem venném meg, maximum ajándékba...

    VálaszTörlés