2011. június 9., csütörtök

Kép kollázs a falra

Szeretem ha egy falat képek díszítenek. Családi képek, műalkotások, a gyerekek rajzai, grafikák, mind-mind csodásan mutatnak a megfelelő keretben. Egyre jobban tetszik az a megoldás, mikor kollázst készítenek a keretezett képekből a falon. Személy szerint nekem legjobban azok tetszenek, mikor a kereket különböző méretűek. Ilyen falakról hoztam most pár képet nektek. Az ilyen kollázsok készülhetnek egy témára, hasonló stílusú, különböző méretű képekből, de az is jól mutathat, ha keverjük a stílusokat. (Persze az utóbbin se a kaotikus állapotot értem, de találtok ilyet a képek között, hogy tudjátok, mire gondolok.) 





Ha Ti is szeretnétek ilyet készíteni otthon a falra, akkor a továbbiakban találtok pár rajzot, ami segíthet a megvalósításban. Mielőtt nekifogtok beütni a szögetek a falba, érdemes megnézni, hogy mekkora, milyen formájú kereteket szeretnétek felrakni, és egy körülbelüli rajzot készíteni előtte. Így biztos nem ér meglepetés. 

Ha ezt a megoldást szeretnétek, akkor középre képzeljetek el egy vonalat, és onnan kezdjetek el felfelé és lefelé építkezni. Szerintem nagyon egyszerű, és a körvonala teljesen random, hogy milyen lesz.



Ha a lépcső mellé szeretnétek kollázst, akkor azt kell szem előtt tartani, hogy a kollázsunk nagyjából kövesse a lépcsőfokokat. Szerintem a képen ez szépen látszik. 

Képek forrása: google.com, desingformula.blogspot.com


Hogy tetszenek? El tudjátok képzelni a saját otthonotokban?

3 megjegyzés:

  1. a lépcső melletti nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem ilyen az egyik falam, imádom :)

    VálaszTörlés
  3. Streisy: Én is azokat szeretem a legjobban! Olyan klasszul feldobja a lépcsőfeljárót.
    Suzy: Hűű de jó! Nekem is lesz ilyenem, de egyelőre az albérletben nem kivitelezhető. :(

    VálaszTörlés