2011. július 24., vasárnap

Frizuratipp meleg napokra

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a nyári melegben én nem szeretem ha az arcomba lóg a hajam, és azt se ha a nyakamat melegíti. Azonban ha mindig csak egyszerűen összekötöm, az nagyon hamar unalmassá válik. Legtöbbször hajpántokkal és különböző feltűzéssel és copffal igyekszem változatosabbá tenni a frizurámat.

Íme néhány kép, hogy lássátok, különböző hajpántokkal és más-más feltűzési technikával sokféle egyszerű és gyorsan elkészíthető hajviseletünk lehet. A lehetőségek száma persze végtelen, hiszen hajpántokból is számtalan félét vehetünk. Ez inkább csak egy kis ízelítő. :)



Képek forrása: MS Living 2011.08

UI. Ma éjfélig játszhattok egy Trilla hajpántért! A játékot eléritek az oldalsávról.

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én általában összefogva hordom a hajam, mert ha dolgozom nagyon zavaró tud lenni (sacc a hátam közepéig ér kiengedve). Próbálkoztam én is anno ilyesmi hajpántokkal, de nekem sajnos nem áll jól... legalábbis úgy érzem.
    Van még valami jó ötleted, hogy hogyan lehetne egy ilyen hosszúságú hajat igazi nőcisen feltűzni, hogy mutatós legyen és ne annyira sportos jellegű, mint egy sima "lófarok"?
    Kíváncsi vagyok a tippedre :) Köszi!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nekem is volt nagyon hosszú hajam, amit legtöbbször lófarokban hordtam. Hogy ne legyen sportos, az volt a trükköm, hogy az egyszerű hajgumira tettem olyat, amint valami dísz van. Virág, csipke, ilyesmi. Sokfélét lehet már kapni, de csinálni is lehet ilyeneket. Annyira feldobja az egyszerű copfot, és már nem is sportos a kinézet. :) Remélem tudtam segíteni.
    Plusz azzal is tudsz még variálni, hogy lentebb vagy föntebb kötöd fel a hajad. De kontyokat is készíthetsz. A kedvencem, amikor megcsavarod a hajad, körbetekered jó szorosan, és hullámcsatokkal rögzíted. De lazább kontyokat is csinálhatsz, ha szereted.
    Visszatérve, ha leginkább összekötve hordod, akkor a díszített csatokkal tudod legkönnyebben nőiesebbé varázsolni.

    VálaszTörlés
  3. Na, akkor majd varázsolok valami nőciset ;)

    VálaszTörlés