2012. február 9., csütörtök

Hasznos vagy furcsa?

A Pinterest-et böngészve sok olyan - főleg használati - tárggyal találkoztam, amik rendkívül praktikusnak mutatják magukat, de legtöbbször semmi értelmük, vagy teljesen feleslegesek. Közülük sok abba a kategóriába tartozik mint pl. a tojás szétválasztó. Amit mikor meglátsz rögtön az ugrik be, hogy mégis minek? Miért kennél össze még egy műanyag vackot, mikor anélkül is szét lehet választani a tojást, hogy emiatt plusz eszközöket kellene elmosogatnod. Arról nem is beszélve, hogy nem is biztos, hogy megkönnyíti a dolgodat. Mindenesetre egyik-másik ilyen szerkentyűn jókat szoktam mosolyogni, úgyhogy összeszedtem párat nektek is. A hasznos és a haszontalan közti skálán elég vegyes helyen mozognak az általam mutatott tárgyak, ki-ki döntse el maga, hogy hová sorolná őket. Van köztük olyan, amit első ránézésre furcsállottam, másodikra elgondolkodtatott, majd eljutottam odáig, hogy akár el is fogadnám. :) (pl. a körömlakk tartó)

Lányok, kezeket fel, kinek jönne jól egy ilyen?

Banánszeletelő

Kukoricaszemező

Az én hajamat enélkül is meg tudta mosni az Anyukám...
De azért nem rossz.

Szerintem ezt nem kell magyarázni.

Fogmosáshoz, öblögetéshez.

Van az az eső, amikor az se érdekelne, hogy zakkantnak néznek...

Az ötlet tetszik, csak ne lennének ilyen rondák szegények.

Így kell rászoktatni a kutyát, hogy a WC-ből igyon.

Ööö.... inkább nem mondok semmit.

Hogy tetszenek?
Szeretnétek máskor is ehhez hasonló összeállításokat látni?


Képek forrása: Pinterest 

10 megjegyzés:

  1. Érdekesek :) A körömlakkos cuccot elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  2. Vannak köztük szerintem hasznos és jópofa dolgok :)

    VálaszTörlés
  3. én szeretnék még többet látni belőlük,jó kis válogatás :)

    VálaszTörlés
  4. a körömlakktartó űbertuti (mutattam a pasinak pár napja, közölte, h vmi hasonló szerkezetet pikkpakk el lehet készíteni, persze nem lesz ilyen látványos, szóval időnként előhozakodok vele, mert hosszú-hosszú hónapokig, évekig szokott tartani nála az ilyen "majd én megvalósítom neked" prodzset, de nem adom fel:)), illetve rettentően örülnék egy ilyen fejgömb esernyőnek is időnként, roppant vicces és biztos hatékony is. Vicces még a speckó matrac meg a könyvnek álcázott párna és a fakanál tartó, ám a többi számomra abszolút felesleges hülyeség. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ha elkészül szívesen látnék róla egy képet. :) Nem mindenkinek csinálnak körömlakktartót! :D Ha úgy is pikkpakk kész van, remélem csinál neked.

      Törlés
  5. Szerintem is remek összeállítás volt. :) Szívesen olvasnék még hasonlót. :)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy tetszik lányok! :) Akkor mindenképp hozok még hasonlókat nektek.

    VálaszTörlés
  7. Viccesek, én elfogadnám őket :D Szeretem az ilyen dolgokat :)

    VálaszTörlés
  8. Az esernyő az mekkora!!! :) Egyszer egyik kolléganőm mesélte, hogy neki azért van átlátszó esernyője, mert bringával jár dolgozni, és esőben is tud így azzal közlekedni. Neki javasolnék így utólag egy esernyőtörlő lapátot, esetleg pedálos hajtással :)

    VálaszTörlés