2011. május 8., vasárnap

Amelie 2011. tavasz

Bár az Amelie tavaszi száma már  márciusban megjelent, és hamarosan az új szám is a polcokra kerül, én mégis megmutatnám nektek.

Anyukám előfizetője a lapnak, és én is mindig kíváncsian várom a megjelenést. Ez a lapszám különösen tetszik. Ha lehet ilyet mondani, eddig ez a kedvencem mióta megújult a magazin. 

Nemcsak a bemutatott darabok, pulcsik, kendők gyönyörűek, de a fotósorozatok is nagyon jól sikerültek. Nem tudok betelni a látvánnyal. :) 

Sajnos én nem tudok kötni és horgolni (de szeretném majd megtanulni!!), de Anyukám, ha ideje engedi szokott nekem kötni. Gyönyörűen köt, bármilyen bonyolult mintát meg tud csinálni. Azt hiszem ebből a lapszámból is leadom a "rendelésem". :)

Most következzen pár kép ízelítőül:




Ha megtetszett, még van pár hetetek beszerezni az új szám megjelenése előtt. 

4 megjegyzés:

  1. Ezek a darabok tényleg szépek:)és a környezet is ahol a fotók készültek, csodás:))

    VálaszTörlés
  2. Ugye? :) Imádom az ilyen hangulatú képeket! A ruhák közül egyébként a második képen lévő rövid ujjú kardigán a kedvencem.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!Jó lenne ha a mintaleírásokat ellenőrizné valaki mielőtt az újságba kerül.Ameli 2011 tavasz 57.oldalon zöld csipkekendő leírása hibás!!!!! Így nem nagy élmény megkötni!Üdv egy csalódott

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia kedves névtelen.
      Én ugyanolyan vásárló vagyok csak, mint te. Semmi közöm és beleszólásom az újság szerkesztésébe és a leírásokba sem. Sajnos én is futottam már bele hibás leírásba, de azon kívül, hogy tudomásul vettem, hogy ez van, mást nem tudtam tenni.
      A panaszoddal az újságot keresd meg kérlek, mert én nem tudok ebben segíteni.
      Üdv. Emma

      Törlés