2011. június 12., vasárnap

Lakkozz a cipődhöz

Mi alapján szoktátok kilakkozni a körmötöket? A ruhátokhoz igazítjátok, vagy csak a hangulatotok befolyásol? Eszetekbe jutott már, hogy a cipőtök legyen a kiinduló pont? A nail venus magazin 2011 tavaszi számában látható néhány cipőhöz egy kis körömlakk ajánlás. Persze nem csak egyszerű egyszínű lakkot pakoltak a cipellők mellé, hanem különböző mintás körmöket, a kezekre és lábakra egyaránt, persze ugyanolyat. Hogy ti is elkészíthessétek, 3 lépésben megmutatják, hogyan tudjátok magatoknak is megcsinálni a mintákat. Szerintem  nagyon jópofák, bár ha a saját lábamból indulok ki, akkor a lábkörmökön az aprólékos minták esetében csak a nagylábujj körme a kivitelezhető. Persze akinek szép, nagyobb körme van a többi lábujján is, az mindenképp próbálkozzon meg az összes köröm mintássá varázsolásával.


Hogy tetszenek? Kedvet kaptatok valamelyikhez?

4 megjegyzés:

  1. nagyon tetszenek,majd valamit próbálok alkotni. :)) 30.követőd vagyok:) pusssz.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Anita!:) Remélem Te ügyesebb vagy mint én. A lábkörmök mintázását azt hiszem még gyakorolnom kell :D Nem baj, addig csinálom, míg szép nem lesz.

    VálaszTörlés
  3. Emma, ne aggódj, ezek a lábkörmök felragasztható műkörmök, nem a lábukra rajzolják fel a mintát, hanem a kis műkörömre, aztán felragasztják. Eleve lábra rajzolni tényleg nyaktekerő mutatvány lenne. :)

    VálaszTörlés
  4. Huhh, köszi Via, megnyugodtam hogy nem az én képességeimmel van a baj :D Attól meg kiráz a hideg, hogy a lábujjakra is műkörmöt tesznek... Brr... Egyébként a nagylábujjon még teljesen megoldható a rajzolás, meg a kezeken se jelent gondot.

    VálaszTörlés