2011. augusztus 3., szerda

Inspiráció - online lakber magazinok

Ma szeretnék mutatni nektek 2 nagyon szép, igényes lakberendezési magazint, amiket az interneten megtaláltok és átlapozhattok. Nagyon szeretek ilyen magazinokból inspirálódni. Sok ötletet lehet meríteni belőlük, de már a képek miatt is megéri, gyönyörűek.

adore home 2011. aug/sep


Ausztrália első online lakberendezési magazinja. A modern stílustól a retrón át a romantikusig találunk ötleteket, bármelyik stílust képviselje is az otthonunk. Erre számra ez különösen igaz, rengeteg dekor tárgyat, ötletet találunk benne. Több különböző lakás, étterem és hotel  enteriőrjét is megnézhetjük, valamint blogajánlót is találunk a lapban. Nekem különösen tetszik ebben a számban a lakberendezési üzletekről készített összeállítás. Ha személyesen nem is tudunk ezekben a boltokban szétnézni (pedig de jó lenne!), legalább a honlapjaikra érdemes fellátogatni. 


Lonny magazin 2011. july/aug


Online home decor és életstílus magazin. Exkluzív enteriőrök, a legújabb design trendek jelennek meg a magazin hasábjain. Ebben a számban még Gwyneth Paltrow szakácskönyvéből is megosztanak velünk egy receptet. (Ki tudta, hogy van neki? Én nem.)
A Travel Style rovatban Bécs van a porondon. Üzletek, piacok, hotelek, galériák és múzeumok. A Lonny magazinnál is bekukkanthatunk stílusos otthonokba, és desingerek mutatják meg kedvenceiket. Sorolhatnám még, hogy mi mindent találtok ebben a lapszámban, de inkább nézzétek meg!

Most ezt a két magazint terveztem megmutatni nektek. Ha tetszett, hozok még, és nemcsak lakberendezési témában.


1 megjegyzés:

  1. köszi szépen, imádok lakberendezési magazinokat nézegetni, különösen a különféle konyhatípusok, stílusok érdekelnek

    VálaszTörlés